Mice Torbice

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

15. svibnja 2012.

INTERVJU ZA WOMENSICE




...Ovo drago bićence sam ugnjavila ali je ipak uspjela napraviti micasti intervju s mojom malenkosti :::)...HVALA Samanta od ♥....







“Mice torbice”

Women’s-ice! Ako ste zavodljive ljubiteljice mačaka, ovo je prava stvar za vas!
Predstavljam vam “Mice torbice” !



S osobom koja im je udahunula “dušu” za vas sam napravila kratki intervju!
Mice torbice su me oduševile na prvi pogled. Od materijala, raznolikosti modela i savršene usklađenosti boja do samog motiva – moje najdraže životinje. Od kud crpite inspiraciju, odakle Vam sama ideja?
Sasvim slučajno sam napravila prvu torbicu s aplikacijom Mice, a maneken mi je bio naš egzota perzijski mačak g.Medeni.
Svi su bili oduševljeni i ja sam upravo u tom njihovom oduševljenju pronašla velik dio moje inspiracije.
….
(Prva “Mica torbica”)
Za Vaše radove saznala sam putem Facebooka, postoji li još neko mjesto gdje Vas možemo pronaći? :”)
Zapravo, baš slučajno sam saznala za predstavljanje kreativaca i umjetnika preko Facebook-a i tako izradila svoju stranicu. U svega nekoliko dana moji radovi su i na Facebooku prepoznati kao vrlo zanimljivi i nakon vrlo kratkog roka imala sam već skoro 2000 likeova. To me potaknulo da napravim i svoj blog koji dosta dobro kotira, tako da možete malo i tamo baciti pogled ( http://micetorbice.blogspot.com/ ).
Torbice su trebale još prošle godine ići i u New York, ali na žalost nisam mogla to financirati. No, od struke sam dobila lijepe komentare i pohvale.
Kontaktirana sam i od strane HRT-a,Večernjeg lista… A nedavno sam s ostalim kreativkama izašla i u D&D magazinu, uvršteni smo u katalog Vrijedne ruke…
Moji proizvodi dostupni su u Splitu, Samoboru, Zagrebu, S. Brodu, Hvaru i još pregovaram s nekim trgovinama …
…..
(Torbica koja se mene najviše dojmila)
Izgleda da ste pronašli smisao života u ovom kreativnom stvaralaštvu, koje je moram priznati zaista vrijedno svake pohvale. Kroz Vaše radove i Vašu energiju koju ste mi odaslali kroz razgovore, dobila sam još jednu potvrdu da nikad ne smijemo odustati od stvari koje volimo, već da ih trebamo pretvoriti barem u hobije, koliko god to drugima smiješno i neprihvatljivo bilo.
Uživam u ovome što radim, slažem se u potpunosti s tobom da svoje interese i svari koje volimo trebamo pretvoriti u posao, ili barem u hobi iz pravog gušta. Svaka nova pohvala ili narudžba pokazatelj su da sam na pravom putu.
I, za kraj – kažu da iza svakog uspješnog muškarca, stoji žena. Da nije možda kod Vas obrnut slučaj? :”)
Sve ovo što radim, ne bi bilo realizirano bez podrške i logistike mog dragog Micana koji prije svog redovnog posla ide u nabavu repromaterijala i šalje na pošti sve što je naručeno, pomaže mi oko kreacija, savjetuje me… On mi je zaista desna ruka i “Mice”  bez njega ne bi bile ovo što jesu sada.
No drage Women’s-ice, najbolje od svega tek sad dolazi, jednu od vas “Mica” će obradovati s ovom divnom unikatnom košuljicom, koja će vam osvježiti proljetno-ljetnu garderobu!
Već imam u mislima kombinacije uz koje bi se dala nositi, no prave Women’s-ice će je sigurno znati kombinirati na svoj jedinstven način.
Budite ovog ljeta drugačije, zaigrajte ovu nagradnu igru i osvojite unikatnu košulju, kakvu sigurno nitko neće imati!


Sve što trebate je komentarom ispod ovog članka, dati do znanja da želite ovu košuljicu pod imenom vašeg Facebook profila,
lajkati Facebook stranice:
i
te pozvati prijatelje na Facebooku na događaj:
Za šećer na kraju zavirite u “Mice” galeriju izabranih modela ( naravno ni ovo neće proći bez poziranja G.Medenog :”) ) :










                                                        mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:::)

1 komentar: