Mice Torbice

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

25. siječnja 2011.

MICA BOLNIČARKA


Danas me je moja dobra  susjeda,teta Mandica obradovala jer mi je poklonila ovu malu torbičicu za  koju je i sama odmah rekla dajući mi je "znam ja da ćeš ti nju već urediti "...
Sve je stalo...bljesk blink i torbica je morala na hitni makeover jer ju namjeravam nositi u bolnicu kao moje rame za "plakanje",i naravno da se pravim važna....:)
 
                     Navrnđala sam je do besvjesti tako da mi služi kao amajlija s 9 života....                                         s jedne strane me čuva  srčeko s  ** preety kitty**                                                   a s druge strane micozemaljci-on+ona....


Jedino sam sada u problemu koje papuče nositi ( jer ja sam ipak jedna ozbiljna dama u godinama )  jer prošli put sam imala simsona,a prije plave peseke,ostali su ježevi,tamnoplavi psi,zekonje, i noge s plavim noktićima......neeeeeeeeeeemam micaste papuče,kako su čudni ti proizvođači i ne prave mice  broj 40 ,i sada ja nemam komplet za bolnicu.....hmmmm,mislim da ću morati u potragu po trgovinama  za micom papučaricom...mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Broj komentara: 10:

 1. Ti si ludaaaaaaaaaaaa!Živjelaaaa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Och, jaka piękna torba!i te koty!!
  Pozdrawiam.

  OdgovoriIzbriši
 3. Jao, ti se ozbiljno spremaš za bolnicu! Što je rekao dr? Neće se predomisliti i problem rješavati ambulantno? Baš mi je tužno!!!!!!! Torba je izvrsna!

  OdgovoriIzbriši
 4. Ma znam da ćeš se snaći već za papuče.....pogledam ti i ja tu kod nas jel ima????
  A torba je preslatka i neka si ju nađvrnđala.....baš je slatka :)))))
  Puuuuuuuusssssssssaaaaaaaaa!!!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Ma sram ih bilo,sram!!! Da nemaju micastih papučica za moju najdražu miciku Snješkicu!!! Sram ih bilo, sram!!! A torbak ti je premrak!!!A ovo srčeko tek!!! A micozemaljci!!!
  P.S. Drži mi se micika!!!!! Mislim na tebe :-)))

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja ti predlažem makeover klompi. One se uvijek daju lijepo srediti a i čvrste su i tople. Sigurna sam da bi se tvoje micike dobro osjećale na njima.

  OdgovoriIzbriši
 7. hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa...dakle šašave ste 900%
  pa zar je jedino Tatjana skužila da sam ja lu-da ?????????????????

  OdgovoriIzbriši
 8. Zdravo Mice, zdravo Torbice, drago mi je sto cu i ovim putem moci da se divim tvojim radovima.Hvala sto te ima i na mom blogu.

  OdgovoriIzbriši